5 minuten spelletjes drama

Download nu ons gratis E-book

  • De leukste 5 minuten spelletjes voor tussendoor
  • Energie en concentratie in de klas
  • Werken aan drama zonder extra tijd kwijt te zijn
  • Draagt bij aan een positieve sfeer in de klas
  • Geschreven door professionele theatermakers met onderwijservaring
50%
Waar mogen we het e-book naartoe sturen?
Gratis download
5 minuten spelletjes Drama E-book
Willem over 5 minuten spelletjes drama

Een fijn E-book om altijd bij de hand te hebben. In de gids staan leuke 5 minuten spelletjes, waarvan ik de meeste nog niet kende. Een leuke en eenvoudige manier om met drama bezig te zijn. De kinderen uit mijn klas zijn er gek op.

Willem Smit - Leerkracht bovenbouw - SBO Annie MG Schmidtschool Hilversum

Tijdens de Pabo en ook later als leerkracht merkte ik dat ik iets miste wanneer ik voor de klas stond. Ik begon met zoveel enthousiasme en plezier aan de opleiding, maar toch...

Ik dacht veel plezier en voldoening uit een leven als juf te halen, Maar dat bleek niet helemaal te kloppen.


Wat ik miste? Vrijheid en de mogelijkheid al mijn creatieviteit kwijt te kunnen. Tijdens de opleiding haalde ik wel ontzettend veel plezier uit de dramalessen. Na de Pabo ging ik naar de theaterschool en daar viel alles op z'n plek.


Nu speel ik al meer dan 8 jaar jeugdtheater en geef ik theaterworkshops op scholen. Ik heb vrijheid, een creatief beroep en werk bijna dagelijks met kinderen! Aan de kinderen zie ik hoeveel plezier ze halen uit toneelspelen. Van leerkrachten hoor ik vaak hoe verrassend kinderen reageren tijdens een theaterworkshop. Opeens ontdekken kinderen kun creatieve talenten of vinden het gewoon heerlijk om even iemand anders te zijn.


Voor dit E-book heb ik de leukste dramaspelletjes voor je op een rij gezet. Voor groep 1 t/m groep 8. Ik wens jou en je klas veel plezier met toneelspelen!


Chantal Dalm - auteur 5 minuten spelletjes drama

auteur 5 minuten spelletjes Drama

Gratis E-book: 5 minuten spelletjes drama

De leukste spelletjes voor tussendoor of als start van je dramales.

50%
Waar mogen we het e-book naartoe sturen?
Gratis download
5 minuten spelletjes Drama E-book